vroeger – Koppeling tussen SAP, Multivers en de EDI omgevingen

Uw biologische melk zo snel mogelijk vers in de supermarkt; dat is het doel van FrieslandCampina. Om de binnenkomende orders zo snel mogelijk te kunnen verwerken realiseerde Auxilium een koppeling tussen SAP, Multivers en de EDI omgevingen van bijvoorbeeld Albert Heijn.

Het systeem is gerealiseerd samen met medewerkers van FrieslandCampina en CapGemini. Auxilium heeft de gehele cyclus van het ophalen van binnenkomende EDI berichten (orders) via barcode-sticker codering van de pallets tot en met de digitale afmelding van de orders middels DESADV berichten gerealiseerd. Hiervoor zijn 2 webservices gerealiseerd die de EDI berichten ophalen uit SAP en die de DESADV berichten vanuit de financiele boekhouding (Multivers) wegsturen.

Doordat orders nu digitaal binnenkomen en worden afgemeld bij de klanten wordt veel handmatig invoerwerk uitgespaard en worden veel fouten bij bijvoorbeeld kleinere of grotere leveringen voorkomen. Een en ander is sinds de zomer van 2010 naar tevredenheid in productie.